Πιο υγιής, πιο δυνατός, καλύτερος από ποτέ - ebook

Αγαπάς το τρέξιμο; Θέλεις να παραμείνεις υγιής, μακριά από πόνους και περιορισμούς; Θέλεις να βελτιώσεις την απόδοσή σου χωρίς να ρισκάρεις έναν τραυματισμό;


Εάν η απάντηση είναι ΝΑΙ, τότε αυτό το ebook είναι για σένα!

Ως φυσικοθεραπευτής έχω τη βαθιά πεποίθηση πως κάθε δρομέας μπορεί να παραμείνει μακριά από τραυματισμούς ακολουθώντας κάποιους βασικούς κανόνες. Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως οι κανόνες αυτοί δε χρειάζεται να είναι πολύπλοκοι και εξεζητημένοι. Η πολυπλοκότητα είναι εχθρός της δράσης! Για τον λόγο αυτό προσπάθησα να μεταφέρω με όσο πιο απλά λόγια γίνεται τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου, ώστε να βοηθήσω κάθε δρομέα που θα διαβάσει αυτό το ebook να πετύχει τους στόχους του. Το βιβλίο αυτό είναι σχεδιασμένο για κάθε δρομέα μεσαίων ή μεγάλων αποστάσεων που ενδιαφέρεται να μάθει πώς μπορεί να βελτιώσει την απόδοσή του και να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης τραυματισμών. Και όλα αυτά, βασιζόμενος πάντα στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.

Το ebook αποτελείται από έξι κεφάλαια:

  • Γιατί τρέχουμε;
  • Ανακάλυψε το σώμα σου
  • Σωστή τεχνική τρεξίματος
  • Γιατί τραυματιζόμαστε;
  • Στρατηγικές αποθεραπείας
  • Τρέξε χωρίς πόνους και περιορισμούς

Στο τέλος του ebook θα βρείτε μερικές από τις ασκήσεις που χρησιμοποιώ στην κλινική πράξη και θεωρώ απαραίτητες για την ενδυνάμωση των δρομέων, καθώς και άλλα πρακτικά tips ώστε να φτάσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας!

Το ebook αποτελείται από ένα αρχείο 143 σελίδων που θα λάβετε σε μορφή PDF και κοστίζει 12,99 €.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Κουλίδης – Φυσικοθεραπευτής MSc
Founder of Recovery – Physiotherapy & Sports Clinic